Extra blog


KAKO DAN ŽENA (8. MAREC) PRAZNUJEJO PO SVETU?

Mednarodni dan žena, ki ga že več kot 100 let praznujemo 8. marca. Čeprav gre za mednarodni dan, ga vsaka država praznuje na malo drugačen način.

Za vas smo zbrali najzanimivejše običaje praznovanja ob dnevu žena po svetu.


KAKO PRAVILNO OČISTITI KOZMETIČNE ČOPIČE ZA LIČENJE

Umazani čopiči in gobice so leglo bakterij – in posledično lahko povzročijo izbruhe aken. Vsak dan nanašamo ličila s pripomočki za ličenje na svoj obraz in oči. Oblikujemo in poudarjamo obraz s čopiči za ličenje, vendar, kako pogosto očistimo naše najpogosteje uporabljene čopiče. Ni dovolj, da jih vsak mesec temeljito umijete.


5 DOMAČIH PRIPRAVKOV ZA ČIŠČENJE NAKITA

Zavedamo se, da si naši cenjeni kosi nakita zaslužijo, da ohranijo visok sijaj in lepoto, vendar se nam zdi, da jih je pravilno očistiti zastrašujoče. Če ste kot mi, že poznate nekaj kosov iz vaše škatle za nakit, ki zahtevajo dobro čiščenje. Toda kako pogosto je ta postopek potreben? Predstavljamo vam 5 načinov, kako enostavno v svojem domu z domačimi pripravki očistite svoje najljubše kose nakita.


ALI POTREBUJEM OČALA PROTI MODRI SVETLOBI?

Zaslonom se danes ne moremo izogniti – za nas so tako pomembni kot hrana in pijača. Nekateri med nami jih ne moremo odložiti niti med pogovorom z družino ali prijatelji! Čeprav so te naprave izboljšale naše učenje in kakovost življenja, vplivajo tudi na vse, od našega spanja do naše ustvarjalnosti.


10 CENOVNO UGODNIH IDEJ ZA VALENTINOV ZMENEK

Na dan Valentinovega si zaljubljenci in prijatelji podarijo cvetje, voščilnice in drobna darila ter si tako pokažejo pozornost. Mi pa vam predstavljamo ideje, s katerimi boste povsem očarali svojo boljšo polovico, brez da bi pri tem zapravljali velike količine denarja.


VALENTINOVO: POPOLNO DARILO ZANJO IN ZANJ

Tik pred vrati je najbolj zaljubljeni dan v letu. Ker se valentinovo res hitro bliža je pomembno, da izberete popolno darilo za svojo ljubljeno osebo. Tako smo vam pripravili kratek seznam najlepših daril zanjo in zanj, ki jih lahko naročite kar pri nas.


maskara

KAKO NANESTI MASKARO KOT PROFESIONALEC

Sanjarite o dolgih, plapolajočih trepalnicah, a niste prepričani, kako obvladati njihov videz? V čast predstavitvi naše revolucionarne maskare smo ustvarili vodnik, ki podrobno opisuje, kako maskaro nanesti kot profesionalec brez grudic ali madežev.


lasni podaljški

3 NAČINI KAKO PRAVILNO NAMESTITI LASNI PODALJŠEK

Ste že kdaj poskušali ustvariti pleten čop? Kaj pa če bi svoje lase spenili v kito? S pripetimi podaljški za čop so možni speti čop, visoki čop, nizki čop, voluminozne kite.


IZBOLJŠAJTE SVOJO DRŽO

Dan za dnem preživimo ure in ure zgrbljeni nad našimi računalniki. Ko brezglavo brskamo po družbenih omrežjih, stegujemo vratove navzdol. Svoja telesa zvijemo v položaj, ki nam najlažje omogoča ravnotežje med prenosniki in tipkamo iz udobja kavča. Posledično so tudi naša telesa vedno bolj »lena«, saj se prilagodijo nezdravi drži po najmanjši liniji odpora.


NASVETI ZA UPORABO IN NEGO LASNIH PODALJŠKOV

V tem prispevku vam odgovorimo na najpogostejša vprašanja o negi lasnih podaljškov, kot so: Ali lahko prerežem podaljšek? Ali ga lahko operem, kot svoje lase? Kako skriti podaljške v čop? Kako dolgo bo čop na meni? Kako izmerim dolžino podaljška? Kako dolgo traja namestitev?