Posted on

10 cenovno ugodnih idej za valentinov zmenek

Predstavljamo vam ideje, s katerimi boste povsem očarali svojo boljšo polovico, brez da bi pri tem zapravljali velike količine denarja.

valentinovo

Izgubita se skupaj
Preprosto povedano, spakirajta torbo in se odpravita na pot brez vnaprej določenega cilja. Pojdita na regionalno cesto in pustita, da vaju vodi radovednost. Vidita ime kraja, v katerem še nista bila? Preverita, Slovenija je polna navdušujočih kotičkov v majhnih krajih, ki jih definitivno morata videti. Ko prispeta v določen kraj si lahko pomagata tudi z Goole maps in tako tudi lažje odkrijeta kakšen kotiček, zanimivost, znamenitost,… Ne pozabita, da spontanost parom omogoča, da raziskujejo nove stvari in skupaj rešujejo probleme. To je tisto kar vaju bo še bolj povezalo.

Imejta zmenek brez denarja
Načrtujta dan, poln dejavnosti, pri katerih ni dovoljeno zapravljati denarja. Pojdita na izlet/sprehod, piknik, skupaj delajte jogo … Bolj kot bosta kreativna pri tem, bolje je.

Filmski maraton

Morda občasno pogledaš kakšno serijo s svojo ljubljeno osebo, toda ali ste si kdaj privoščili mega filmski maraton? Pojdita v trgovino in se založita s prigrizki, nato pa vzemita najbolj udobno odejo, ki jo imata, in pogasnita luči. Ne glede na to, ali gre za grozljive filme, trilogije ali romantične romane, čaka vaju dobra noč. Koliko filmov misliš, da sta sposobna skupaj pogledati, ne da bi nekdo vmes odtaval v svet sanj? 1, 2, 3, 4? Modra celo 5?

Skupaj pripravita večerjo
Zakaj bi šla v restavracijo, ko pa lahko večerjo skuhata doma, skupaj? Ne samo, da je veliko ceneje, ampak se bosta med pripravo večerje smejala in uživala v družbi drug drugega. Poleg tega je praktično znanstveno dejstvo, da je hrana boljšega okusa, če se potrudite, da jo pripravite sami. Idejo lahko začinita tudi tako, da kuhata samo v spodnjem perilu.

Pojdita na nočni pohod
Če bo vreme dopuščalo, se odpravita na nočni pohod z lučkami ali baklami, ta se bo končal z nekaj čudovitimi razgledi. S seboj vzemita fotoaparat, termovsko s čajem ali kavo in sladek prigrizek, da si ju privoščita, ko pridete na vrh.

Piknik v hiši
Če je prehladno, da bi šli ven, pogrnita odejo na tla in si privoščita romantičen piknik v spalnici ali dnevni sobi. Naredita mini sendviče in okusno sladico, nato pa jih zapakirajta v košarico. Če želita malo narave, vklopita televizijo in si nastavita ozadje in zvoke iz narave ter poslušajta ptičje žvrgolenje. Vse to je zabava pravega piknika, brez hroščev, ki se plazijo po vaši hrani.

Naredita Bucket List

Vsekakor ni nujno, da je tako velik cilj, kot je potovanje v Evropo ali skok s padalom. Če želita, naj bo majhen (in v dosegu vožnje). Ali obstaja v mestu boljša restavracija, v kateri bi vidva rada preživela en večer? Dodajta ga na seznam. Se želita preizkusiti v tečaju slikanja? Razmislita o tem, kaj vse si želita. Glasbenik, ki ga res želita videti na skupnem koncertu? Seznam se lahko nadaljuje v nedogled. Napišta ga in dajta v ovir na mesto, ki vaju bo konstantno opominjal na to kaj si želita videti oz. preizkusiti skupaj.

Privoščita si noč igre
To je ultimativni poceni zmenek. Kdo ne obožuje dobre družabne igre in malo tekmovanja? Se še spomniš svoje najljubše družabne igre iz otroštva? Imata nekje v omari polno družabnih iger na katerih se nabira prah? Zaradi vsega tega igranja iger bosta verjetno postala lačna, zato imejta pri roki hrano na temo Valentinovega, da bosta lahko prigriznila.

Privoščita si SPA dan
Vzemita si čas za sprostitev in pomladitev skupaj z dnevom v toplicah, ko ostanete doma. Priskrbita si košaro z vsemi potrebščinami, kar potrebujeta za takšno izkušnjo, vključno z namakanjem nog, kopalnimi bombami in haljami. Za izboljšanje zen okolja zatemnita luči, preizkusita difuzor eteričnih olj in ustvarita razpoloženje s sproščujočim seznamom predvajanja.

Lotita se  DIY projekta

Zagotovo je nekaj, kar sta nameravala postoriti po hiši. Če se lotite projekta s tistim, ki ga imate radi, vam bo dal občutek dosežka, ki je boljši od katerega koli dragega večernega izhoda.


Seveda ne pozabite na čudovito darilo, ki ga lahko dobite pri nas!
IZKORISTITE NORE VALENTINOVE POPUSTE TUDI DO -60%


Vaša dosedanja TOP izbira

TOP 3 izdelki, ki so jih v preteklem mesecu naši kupci nakupovali. Zaloge se zaradi popularnosti teh treh izdelkov hitro zmanjšujejo, zato pohitite z nakupom če želite svoji ljubljeni osebi podariti res posebno darilo.

Nakit v darilni škatlici Rose
61,90 € 24,90 €
POGLEJ IZDELEK
Moška elegantna ura z zapestnico
Moška elegantna ura z zapestnico
61,60€ 24,90 €
POGLEJ IZDELEK
Darilo za punco – Heart
51,90 € 26,90 €
POGLEJ IZDELEK