Zaščita osebnih podatkov

Splošni pogoji za Extragifts.com

Splošni pogoji spletne trgovine so skladni Zakon o varstvu potrošnikov, priporočila GZS in mednarodne kodekse za e-trgovino. Prosimo vas, da pred oddajo naročila natančno preberete pogoje in če se z njimi ne strinjate, ne oddajte naročila.

Registracija ali nakup bo razumljen kot sprejetje pogojev, saj so temelj pogodbe med kupcem in prodajalcem.

Opredelitve

Prodajalec je NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

 • uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, po drugi strani pa kupec v spletni trgovini
 • spletna trgovina je informacijski sistem, katerega namen je prikaz in prodaja izdelkov uporabniku

Registracija

Uporabnik bo ob registraciji pridobil uporabniško ime, ki je isto kot njegov e-poštni naslov in uporabniško izbrano geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Ob registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika in poslovne odnose med kupcem in prodajalcem.

Prodajalec se zavezuje, da bo uporabniku vedno posredoval naslednje podatke:

identiteta podjetja (naziv in sedež, matična številka)
kontaktni naslovi, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
bistvene značilnosti blaga ali storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
razpoložljivost izdelka (vsak izdelek ali storitev, ponujena v spletni trgovini, mora biti na voljo v razumnem času)
pogoji dostave izdelkov ali storitev (način, čas in kraj)
vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in morajo biti jasno navedene, ali vključujejo davčne in prevozne stroške ali ne
načine plačila in dostave
veljavnost ponudbe
časovno obdobje, v katerem je mogoče odstopiti od pogodbe; poleg tega o tem, ali in kakšni so stroški vračila izdelka
postopek pritožb mora biti obrazložen, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za pomoč strankam.

Postopek naročila

Naročilo prejeto

Po oddaji naročila bo kupec prejel avtomatsko e-pošto s podrobnostmi svojega naročila. V tem koraku ima kupec časovno obdobje 1, v katerem lahko naročilo prekliče. Kupec ima obsežne podatke o statusu in vsebini naročila, ki je na voljo na spletni strani.

Naročilo potrjeno

Če kupec naročila ne prekliče, ga pošlje v nadaljnjo obdelavo. Prodajalec pregleda naročilo, preveri dostavo naročenih izdelkov in naročilo potrdi ali naročilo zavrne z razlogom. Prodajalec se lahko obrne na kupca po določenem elektronskem sporočilu ali telefonski številki, da preveri verodostojnost danih podatkov. Po potrditvi naročila bo prodajalec kupca o predvidenem roku dobave obvestil po e-pošti. Pogodba med kupcem in prodajalcem je zdaj nepreklicno sklenjena.

Blago odpremljeno

Prodajalec blago pripravi in ​​odpre v roku 24 / 48 ur po potrditvi naročila. Prodajalec kupca obvesti o pravilniku o vračilu in pritožbah ter kontaktnih podatkih v primeru zamude pri dostavi.

Pravica do odstopa od nakupa, vračila blaga

Kupec ima pravico vrniti prejeto blago v roku 14 dni od datuma prejema, pisno po elektronski pošti, da prodajalca obvesti o odstopu od naročila, ne da bi moral navesti razlog. Za obvestilo o odstopu se lahko uporabi Obrazec za reklamacijo.pdf ali z nedvoumno izjavo, iz katere je razvidno, da odstopa od pogodbe (naročila). Edini nadaljnji strošek, ki bremeni kupca, so stroški pošiljanja blaga nazaj prodajalcu. Obvestilo se šteje za sprejeto, če je bila pošiljka odposlana nazaj v dodeljenem roku. Na pošiljkah ne sprejemamo gotovine ali pa ne plačujemo vrnjenih pošiljk. V tem primeru velja za nesprejete. Blago je treba prodajalcu vrniti v roku 5 dni od obvestila o odstopu.

Prejeto blago je treba vrniti nepoškodovano in v enaki količini, razen če je bilo blago uničeno, razvajeno, izgubljeno ali količina zmanjšana zaradi krivde kupca.

Pri vračilu blaga, za katerega je bila ob nakupu uporabljena promocijska koda, bo znesek upoštevan s popustom. Kupec bo povrnjen s plačano vsoto.

Plačilo naročila bomo vrnili v najkrajšem možnem času, vendar najkasneje v roku 14 dni po prejetju vrnjene pošiljke na naš naslov. Vračilo se nakaže na bančni račun kupcev, ki mora biti naveden v obrazcu za dvig.

Prodajalec bo povrnil plačila z istim načinom, kot ga je uporabil kupec, razen v primeru, da je kupec izrecno zahteval drugačno metodo in prodajalec ne bo povzročil dodatnih stroškov. Za podrobnejše informacije o postopku vračanja pošljite e-pošto na info@extragifts.com .

V primeru, da kupec blago pošlje nazaj v dodeljenem dnevnem roku 14 in zahteva vračilo, bo prodajalec kupcu povrnil celoten znesek (vrednost blaga, vrednost posla, vrednost pošiljanja) po prejemu blaga ali izdelka.

Kupec lahko uveljavlja svojo pravico, ki izhaja iz proizvodne napake, če prodajalca obvesti v enem mesecu od dneva, ko je napako odkril. Kupec mora v obvestilu podrobno opisati napako in prodajalcu omogočiti vpogled v napako. V primeru, da želi kupec uveljaviti svojo pravico do povračila, je prodajalec dolžan le povrniti stroške blaga. Prodajalec ne odgovarja za napake na blagu, ki so se pojavile eno leto po nakupu ali z nakupom dodatne garancije za eno dodatno leto.

Okvara je proizvodna napaka, če:

izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo;
izdelek nima značilnosti, potrebnih za posebno uporabo, za katere kupec kupuje izdelek, za katerega prodajalec ve ali bi ga moral vedeti;
izdelek nima lastnosti in lastnosti, ki so bile izrecno ali implicitno dogovorjene ali predpisane
je prodajalec dostavil izdelek, ki se ne ujema s prikazanim vzorcem ali modelom, ali če je bil vzorec ali model prikazan samo v informativne namene
Če ima izdelek napako v proizvodnji in je prodajalec o tem pravilno obvestil kupca, ima kupec pravico, da od prodajalca zahteva, da:

prodajalec popravi pokvarjeno blago oz
povrne del vrednosti blaga sorazmerno z napako oz
nadomešča blago z napako z novim blagom brez napake oz
vam povrne vrednost nakupa.
Načini plačila

Strošek pošiljanja

Prodajalec bo v dogovorjenem roku dostavil naročeno blago ali storitve.

Čas dostave bo odvisen od izbranega ladjarja in namembne države.

Prodajalec si pridržuje pravico, da izbere drugo paketno storitev, če bo s tem uspešnejše izpolnjevanje naročila.

Veljavnost ponudbe

Ob oddaji naročila cene veljajo za naročilo v trenutku potrditve naročila, vse cene vključujejo DDV. Cene in zaloge v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno resničnega stanja.

Ponudbe za blago v spletni trgovini veljajo do obvestila o odpovedi ali do trajanja zaloge.

Spletna trgovina extragifts.com sklepa pogodbe v angleškem jeziku.

Starost soglasja

Z oddajo naročila pri ekstragiftih izjavljate, da ste ustrezne pravne starosti za nakup blaga, ki je prikazano v spletni trgovini. Če ugotovimo, da niste polnoletni za naročilo blaga, naročila ne bomo dolžni izpolniti.

Cene

Cene veljajo od točke potrditve naročila in nimajo vnaprej določenega datuma poteka.

Cene veljajo za zgoraj navedena plačilna sredstva pod zgoraj navedenimi plačilnimi pogoji.

Kljub našim prizadevanjem za zagotovitev najsodobnejših in točnih informacij obstajajo primeri, ko so informacije o cenah netočne. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo prodajalec kupcu ponudil takojšnjo preklic naročila in hkrati ponudil še eno rešitev, ki jo obe strani sprejmeta.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je dogovorjena na mestu potrditve naročila s strani prodajalca (kupec prejme e-poštno sporočilo z informacijami o naročilu).

Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji določeni za prodajalca in kupca.

Varnost

Prodajalec uporablja primerne tehnološke in organizacijske poti za zagotovitev prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil. V ta namen je spletna trgovina zaščitena s 256-bitnim SSL certifikatom, ki ga je izdala pooblaščena organizacija.

Komunikacija

Prodajalec lahko stopi v stik s kupcem samo prek komunikacije na daljavo, če se kupec izrecno strinja. Soglasje za to sprejmemo s prijavo na glasilo (spletni obrazec, offline obrazec), registracijo v spletni trgovini, oddajo naročila, prijavo na nagradno ponudbo ali drugimi promocijskimi aktivnostmi prodajalca ali z zahtevo prek drugih komunikacijskih sredstev .

Uporaba osebnih podatkov

Prodajalec si pridržuje pravico do uporabe vseh zbranih osebnih podatkov, za katere je uporabnik dovolil zbiranje, za namene neposrednega trženja.

Prodajalec lahko uporabi navedene osebne podatke za trženje vseh storitev, ki jih ponuja prodajalčevo podjetje.

Soglasje za uporabo osebnih podatkov sprejmemo s prijavo na e-novice (spletni obrazec, offline obrazec, e-pošta), registracijo v spletni trgovini, oddajo naročila, prijavo na nagradno ponudbo ali drugimi promocijskimi aktivnostmi prodajalca, ali na zahtevo prek drugih komunikacijskih sredstev.

V primeru naročanja na glasilo prek spletnega obrazca se istočasno samodejno ustvari registrirani uporabniški račun z avtomatsko ustvarjenim geslom, razen v primeru, ko že obstaja uporabniški račun z istim e-poštnim naslovom.

Prodajalec se zavezuje, da bo uporabniku vedno posredoval naslednje podatke:

 1. identiteta podjetja (naziv in sedež, matična številka)
 2. kontaktni naslovi, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
 3. bistvene značilnosti blaga ali storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
 4. razpoložljivost izdelka (vsak izdelek ali storitev, ponujena v spletni trgovini, mora biti na voljo v razumnem času)
 5. pogoji dostave izdelkov ali storitev (način, čas in kraj)
 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in morajo biti jasno navedene, ali vključujejo davčne in prevozne stroške ali ne
 7. načine plačila in dostave
 8. veljavnost ponudbe
 9. časovno obdobje, v katerem je mogoče odstopiti od pogodbe; poleg tega o tem, ali in kakšni so stroški vračila izdelka
 10. postopek pritožb mora biti obrazložen, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za pomoč strankam

Postopek naročila

 1. Naročilo prejeto

Po oddaji naročila bo kupec prejel avtomatsko e-pošto s podrobnostmi svojega naročila. V tem koraku ima kupec časovno obdobje 1, v katerem lahko naročilo prekliče. Kupec ima obsežne podatke o statusu in vsebini naročila, ki je na voljo na spletni strani.

 1. Naročilo potrjeno

Če kupec naročila ne prekliče, ga pošlje v nadaljnjo obdelavo. Prodajalec pregleda naročilo, preveri dostavo naročenih izdelkov in naročilo potrdi ali naročilo zavrne z razlogom. Prodajalec se lahko obrne na kupca po določenem elektronskem sporočilu ali telefonski številki, da preveri verodostojnost danih podatkov. Po potrditvi naročila bo prodajalec kupca o predvidenem roku dobave obvestil po e-pošti. Pogodba med kupcem in prodajalcem je zdaj nepreklicno sklenjena.

 1. Blago odpremljeno

Prodajalec blago pripravi in ​​odpre v roku 24 / 48 ur po potrditvi naročila. Prodajalec kupca obvesti o pravilniku o vračilu in pritožbah ter kontaktnih podatkih v primeru zamude pri dostavi.

Pravica do odstopa od nakupa, vračila blaga

Kupec ima pravico vrniti prejeto blago v roku 14 dni od datuma prejema, pisno po elektronski pošti, da prodajalca obvesti o odstopu od naročila, ne da bi moral navesti razlog. Obvestilo o odstopu se lahko uporabi s tem Obrazec za reklamacijo.pdf ali z nedvoumno izjavo, iz katere je razvidno, da odstopa od pogodbe (naročila). Edini nadaljnji strošek, ki bremeni kupca, so stroški pošiljanja blaga nazaj prodajalcu. Obvestilo se šteje za sprejeto, če je bila pošiljka odposlana nazaj v dodeljenem roku. Na pošiljkah ne sprejemamo gotovine ali pa ne plačujemo vrnjenih pošiljk. V tem primeru velja za nesprejete. Blago je treba prodajalcu vrniti v roku 5 dni od obvestila o odstopu.

Prejeto blago je treba vrniti nepoškodovano in v enaki količini, razen če je bilo blago uničeno, razvajeno, izgubljeno ali količina zmanjšana zaradi krivde kupca.

Pri vračilu blaga, za katerega je bila ob nakupu uporabljena promocijska koda, bo znesek upoštevan s popustom. Kupec bo povrnjen s plačano vsoto.

Plačilo naročila bomo vrnili v najkrajšem možnem času, vendar najkasneje v roku 14 dni po prejetju vrnjene pošiljke na naš naslov. Vračilo se nakaže na bančni račun kupcev, ki mora biti naveden v obrazcu za dvig.

Prodajalec bo povrnil plačila z istim načinom, kot ga je uporabil kupec, razen v primeru, da je kupec izrecno zahteval drugačno metodo in prodajalec ne bo povzročil dodatnih stroškov. Za podrobnejše informacije o postopku vračanja pošljite e-pošto na info@extragifts.com .

V primeru, da kupec blago pošlje nazaj v dodeljenem dnevnem roku 14 in zahteva vračilo, bo prodajalec kupcu povrnil celoten znesek (vrednost blaga, vrednost posla, vrednost pošiljanja) po prejemu blaga ali izdelka.

Kupec lahko uveljavlja svojo pravico, ki izhaja iz proizvodne napake, če prodajalca obvesti v enem mesecu od dneva, ko je napako odkril. Kupec mora v obvestilu podrobno opisati napako in prodajalcu omogočiti vpogled v napako. V primeru, da želi kupec uveljaviti svojo pravico do povračila, je prodajalec dolžan le povrniti stroške blaga. Prodajalec ne odgovarja za napake na blagu, ki so se pojavile eno leto po nakupu ali z nakupom dodatne garancije za eno dodatno leto.

Okvara je proizvodna napaka, če:

 1. izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo;
 2. izdelek nima značilnosti, potrebnih za posebno uporabo, za katere kupec kupuje izdelek, za katerega prodajalec ve ali bi ga moral vedeti;
 3. izdelek nima lastnosti in lastnosti, ki so bile izrecno ali implicitno dogovorjene ali predpisane
 4. je prodajalec dostavil izdelek, ki se ne ujema s prikazanim vzorcem ali modelom, ali če je bil vzorec ali model prikazan samo v informativne namene

Če ima izdelek napako v proizvodnji in je prodajalec o tem pravilno obvestil kupca, ima kupec pravico, da od prodajalca zahteva, da:

 • prodajalec popravi pokvarjeno blago oz
 • povrne del vrednosti blaga sorazmerno z napako oz
 • nadomešča blago z napako z novim blagom brez napake oz
 • vam povrne vrednost nakupa.

Načini plačila

Prodajalec ponuja naslednje načine plačila:

 • predplačilo na bančni račun prodajalcev
 • kreditne kartice
 • PayPal plačilo na račun prodajalca

Prodajalec izda račun z jasno razdeljenimi stroški in davki.

Popusti, promocije in druge ugodnosti (npr. Brezplačna poštnina) niso kumulativni.

Fakturiranje

Prodajalec NEW FLAME, spletna trgovina, doo, dostavi račune po dostavi blaga v pdf obrazec na e-poštni naslov kupca, razen če kupec ob oddaji naročila izrecno zahteva drugače. Stroški se odštejejo na računu, ki se nanaša na naročilo. Kupec je dolžan preveriti veljavnost podatkov po prejemu računa. Poznejše pritožbe glede veljavnosti podatkov na računu ne bodo upoštevane.

Razpoložljivost in dostava

Pri izdelkih na zalogi je pričakovana razpoložljivost delovnih dni 2-7 (prednostna), standardni delovni dnevi 5-10, čeprav je naročeno blago na zalogi običajno odposlano v urah 24 / 48. Pri izdelkih, ki niso na zalogi, je pričakovana razpoložljivost do 15-20 delovnih dni (ponavadi 15 dni). V primeru daljšega časa razpoložljivosti je kupec obveščen po elektronski pošti.

Strošek pošiljanja

Prodajalec bo v dogovorjenem roku dostavil naročeno blago ali storitve.

Čas dostave bo odvisen od izbranega ladjarja in namembne države.

Prodajalec si pridržuje pravico, da izbere drugo paketno storitev, če bo s tem uspešnejše izpolnjevanje naročila.

Veljavnost ponudbe

Ob oddaji naročila cene veljajo za naročilo v trenutku potrditve naročila, vse cene vključujejo DDV. Cene in zaloge v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno resničnega stanja.

Ponudbe za blago v spletni trgovini veljajo do obvestila o odpovedi ali do trajanja zaloge.

Spletna trgovina extragifts.com sklepa pogodbe v angleškem jeziku.

Starost soglasja

Z oddajo naročila pri ekstragiftih izjavljate, da ste ustrezne pravne starosti za nakup blaga, ki je prikazano v spletni trgovini. Če ugotovimo, da niste polnoletni za naročilo blaga, naročila ne bomo dolžni izpolniti.

Cene

Cene veljajo od točke potrditve naročila in nimajo vnaprej določenega datuma poteka.

Cene veljajo za zgoraj navedena plačilna sredstva pod zgoraj navedenimi plačilnimi pogoji.

Kljub našim prizadevanjem za zagotovitev najsodobnejših in točnih informacij obstajajo primeri, ko so informacije o cenah netočne. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo prodajalec kupcu ponudil takojšnjo preklic naročila in hkrati ponudil še eno rešitev, ki jo obe strani sprejmeta.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je dogovorjena na mestu potrditve naročila s strani prodajalca (kupec prejme e-poštno sporočilo z informacijami o naročilu).

Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji določeni za prodajalca in kupca.

Varnost

Prodajalec uporablja primerne tehnološke in organizacijske poti za zagotovitev prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil. V ta namen je spletna trgovina zaščitena s 256-bitnim SSL certifikatom, ki ga je izdala pooblaščena organizacija.

Komunikacija

Prodajalec lahko stopi v stik s kupcem samo prek komunikacije na daljavo, če se kupec izrecno strinja. Soglasje za to sprejmemo s prijavo na glasilo (spletni obrazec, offline obrazec), registracijo v spletni trgovini, oddajo naročila, prijavo na nagradno ponudbo ali drugimi promocijskimi aktivnostmi prodajalca ali z zahtevo prek drugih komunikacijskih sredstev .

Uporaba osebnih podatkov

Prodajalec si pridržuje pravico do uporabe vseh zbranih osebnih podatkov, za katere je uporabnik dovolil zbiranje, za namene neposrednega trženja.

Prodajalec lahko uporabi navedene osebne podatke za trženje vseh storitev, ki jih ponuja prodajalčevo podjetje.

Soglasje za uporabo osebnih podatkov sprejmemo s prijavo na e-novice (spletni obrazec, offline obrazec, e-pošta), registracijo v spletni trgovini, oddajo naročila, prijavo na nagradno ponudbo ali drugimi promocijskimi aktivnostmi prodajalca, ali na zahtevo prek drugih komunikacijskih sredstev.

V primeru naročanja na glasilo prek spletnega obrazca se istočasno samodejno ustvari registrirani uporabniški račun z avtomatsko ustvarjenim geslom, razen v primeru, ko že obstaja uporabniški račun z istim e-poštnim naslovom.

Prodajalec zagotavlja, da bodo vsa oglaševalska sporočila:

 1. biti jasno in nedvoumno označena kot oglaševalska sporočila
 2. prodajalca jasno identificirati
 3. so jasno opredelili različne prodajne, promocijske in druge načine oglaševanja
 4. vedno spoštujte zahtevo uporabnika, da se odjavi od prejemanja oglaševalskih sporočil

Varnost osebnih podatkov

Prodajalec bo vse zbrane osebne podatke varoval in upravljal s skrbnostjo in v skladu z zakonom. Preberite več o varnosti osebnih podatkov: varnostna politika.

Arhiviranje pogodb

Pogodba med prodajalcem in kupcem je trajno shranjena v NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

Pritožbe

Prodajalec spoštuje trenutno veljavne zakone o varnosti uporabnikov. Prodajalec si bo po najboljših močeh prizadeval za zagotovitev najbolj gladkega in najučinkovitejšega postopka pritožb in za pritožbo imenoval skrbno osebo, s katero se lahko kupec obrne po elektronski pošti. Pritožbe je treba vložiti pisno po e-pošti: wecare@extragifts.com. Prodajalec bo potrdil prejem reklamacije v petih delovnih dneh in kupca obvestil, kako dolgo bo trajal postopek pritožbe, ter kupca sproti obveščal o informacijah med pritožbenim postopkom. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora nesimetričnost med njegovo ekonomsko vrednostjo in stroški, ki nastanejo v postopku pritožbe. Zato bo prodajalec po najboljših močeh poskušal pritožbo rešiti sporazumno.

Poravnave zunajzakonskih potrošniških sporov

Prodajalec v skladu z veljavnimi zakonskimi normativi ne priznava nobenega ponudnika za izvensodne reševanje potrošniških sporov kot odgovornega za reševanje potrošniških sporov, ki jih lahko stranka sproži v skladu z zakonom o zunajsodnih potrošniških poravnavah. NEW FLAME, spletna trgovina, doo, kot prodajalec storitev in izdelkov v Evropi javno objavlja povezavo do spletne platforme zunaj sodnih poravnav (SRPS), do katere lahko uporabniki dostopajo europa.eu.

Izključitev odgovornosti

Prodajalec si pridržuje pravico, da onemogoči spletno stran ali onemogoči dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav ali vzdrževanja, ki tudi onemogočijo ali ovirajo uporabo spletne trgovine. Prodajalec ni odgovoren za kakršno koli škodo ali stroške, ki jih lahko uporabnik pridobi zaradi onemogočene, neradne ali ovirane uporabe spletnih strani. Prodajalec ne jamči za natančnost, popolnost ali pravilnost vsebine na spletnem mestu in ne sprejema odgovornosti, ki jo lahko uporabnik utrpi zaradi zanašanja na vsebino.

Prodajalec ne odgovarja za škodo, ki jo uporabnik lahko povzroči na uporabnikovi strojni opremi, programski opremi ali drugem pripomočku zaradi uporabe spletnega mesta. Uporabnik je odgovoren za zagotavljanje ustrezne zaščite (protivirusno ipd.) Pred dostopom in uporabo spletnega mesta.

Kupec sprejema te splošne pogoje, ko naroči ali predloži podatke prodajalcu in dovoli nadaljnji stik po telefonu, navadni pošti ali e-pošti za informacije o naročilu, dodatna tržna prizadevanja, promocije itd. V primeru, da želi uporabnik prenehati prejemati promocijo, mora uporabnik pisno se obrnite na prodajalca po e-pošti na info@extragifts.com ali navadna pošta na naslovu NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija.

Štore, 26th November 2019