Posted on

Nasveti za nego in uporabo lasnih podaljškov

Lasni podaljški

ALI LAHKO PREREŽEM PODALJŠEK?
Ja! Čeprav je podaljšek za lase v čopih na voljo v standardni dolžini 60 centimetrov, ga lahko postrižete na dolžino po vaši izbiri.

ALI GA LAHKO OPEREM KOT SVOJE LASE?
Priporočamo, da podaljšek operete na vsakih 30 nošenj in le, če se na izdelku nabere preveč umazanije do te mere, da postane neobvladljiv za oblikovanje. Pri umivanju podaljška ne pozabite uporabiti izdelkov za lase brez alkohola.

lasni podaljški

ALI LAHKO PODALJŠEK ČOP OBLIKUJEM KOT SVOJE LASE?
Ja! Podaljšek lahko oblikujete kot svoje naravne lase. Ob tem se prepričajte, da uporabljate najvišjo nastavitev toplote 120°C in pred pričetkom uporabite toplotno zaščito.

KAKO SKRITI PODALJŠKE V ČOP
Lasni podaljški s čopom so opremljeni z ježkom, ki pritrdi podaljšek okoli vašega naravnega repa, in pritrjenim delom las, ki se ovije okoli podlage, da brezhibno prikrije kos.

KAKO SE ZAVARUJEJO?
Lasni podaljški s čopom so opremljeni z majhnim nastavkom za glavnik, ki zdrsne pod vašo elastiko za lase, da drži čop na mestu. Obstaja tudi osnova na ježka, ki se zaskoči in pritrdi čop. Nazadnje je dolg pramen las ovit okoli podlage z 2 ujemajočima se sponkama za pritrditev.

lasni podaljški

BO KDO VEDEL, DA NOSIM UMETNI ČOP?
Ne! Tako kot vsi podaljški bo vaš končni videz naraven in podaljškov ne bo mogoče zaznati.

KAKO DOLG BO ČOP NA MENI?
Da bi ugotovili, kako dolg bo podaljšek v čopu, vam priporočamo, da merite 20 centimetrov navzdol od temena glave (ali mesta, kjer si boste lase speti). To vam bo dalo predstavo o tem, kam bo pri vas padel podaljšek repa. Ne pozabite, nižji kot je poni, daljši bo.

KOLIKO ČASA TRAJA NAMESTITEV?
Tako kot ostali podaljški, boste tudi podaljške s čopom nanesli v le nekaj minutah. Z malo vaje lahko imate daljši in debelejši čop v manj kot 5 minutah. Navodila za namestitev najdete tudi tukaj.

lasni podaljški

KAKO DOLGI MORAJO BITI MOJI LASJE?
Vaši lasje morajo biti dovolj dolgi, da jih lahko spenete v kito ali majhen čop (bodisi nizek, srednji ali visok). Najpomembnejša stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da mora biti figa ali obstoječi čop, na katerega se lahko pripne podaljšek.

ALI OBSTAJAJO DRUGAČNA NAVODILA ZA NEGO?
Splošno pravilo je, da manj ko perete podaljške, dlje vam bodo zdržali. Sami lahko presodite, kako pogosto si boste umivali podaljške. Če se vam zdi, da ga je čedalje težje oblikovati, je to verjetno znak, da se je izdelek umazal in ga bo treba oprati.

lasni podaljški

KAKO IZBRATI PRAVO BARVO SVOJEGA PODALJŠKA?

Priporočamo, da podaljšek za čop uskladite s sredino las (barva las, ki bo vidna tik nad začetkom čopa). Pri nošenju podaljškov v čop seveda lahko eksperimentirate z barvo. Poskusite s temnejšim ali svetlejšim odtenkom ali celo s poudarki ali prameni, da popestrite svojega ponija.


PREBERI TUDI….