Vtisi

Uredniški odbor

Spletne strani smo pripravili skupaj s ponudnikom spletnih storitev.

Namen spletnih strani

Informacije na ciljni strani so reprezentativne narave na področju osnovne dejavnosti, za katero smo registrirani. Zavezani smo k zagotavljanju, da so informacije na spletnem mestu pristne, zanesljive in kakovostne.
Ne odgovarjamo za tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da vsebino kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo, če ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica do uporabe

Spletno mesto in vsa njegova vsebina so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedilo, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo izključno za vašo osebno, nekomercialno uporabo in se ne smejo reproducirati, spreminjati, distribuirati, licencirati ali izdajati v kakršni koli obliki, v celoti ali delno v publikacijah za kakršen koli namen, razen ogleda, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti

Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotoviti natančnost in točnost podatkov. Ne jamčimo in ne jamčimo za njihovo točnost ali celovitost niti ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi bila posledica njihove uporabe. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.
Pridržujemo si pravico, da kadar koli in zaradi kakršnega koli razloga in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino naših spletnih strani.Tehnološka zasnova
Tehnološko izvajanje je zagotovil podjetje DWEB d.o.o. v sodelovanju z našim podjetjem.

Ime podjetja

NEW FLAME, spletna trgovina, d.o.o.

Naslov:
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

E-naslov: [e-pošta zaščitena]
Spletna stran: https://extragifts.com
Tel: 00386 70 554 777

Sedež, kjer se storitev opravlja
Vrtna ulica 17, 3220 Štore, EU-Slovenija

Registracija podjetja

Matična številka: 8320659000

Davčna številka: SI54298164

Davčni zavezanec: DA

Vpis v organ za registracijo: 20.11.2018

SKD: G47.910 - Trgovina na drobno po pošti ali prek interneta

IBAN SI56 6000 0000 0908 088 (odprt 26. februarja 2019, LON dd, Kranj)

 

Direktor: Zupanc Melita