Kaj ponujamo

01. Extra shop

"Extra shop”Je odlična in izvirna trgovina za različne potrebe in okuse. Izdelki so izbrani za osebne potrebe in razvajanje, pa tudi odlični extra gifts za različne priložnosti.
Ker sta na prvem mestu pomembna kakovost in ugodna cena, vse to spravimo v to trgovino. Izbrane izdelke dobite hitro, kar je odlično za lastniške kupce.

02. Extra gifts

"Extra gifts«So predstavljeni v vizualnih ambientih, saj so le tako artikli bolj realistični in ima kupec boljše predstave o vsakem izdelku. Tu je nekaj idej, kako postaviti prostore ali opremiti sobe z našimi predmeti.
Artikli so višje kakovosti po zmernih cenah. Ker smo vsi ljudje individualni in edinstveni, z različnimi okusi in pogledi, si zato prizadevamo, da vizualne ambiente nadomestimo in ponovno opremimo z izdelki, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.

03. Luxury gifts

"Luxury gifts" je predstavljen na enak način kot extra gifts, le da v teh ambientih in skupinah predstavljamo luksuzne predmete najvišje kakovosti z nekoliko višjimi cenami. Ker verjamemo, da razkošje ni samo za premožne, skušamo predmete v tej skupini približati tistim, ki so nekoč mislili, da si razkošja ne morejo privoščiti. Tu in zdaj si ga privoščite pri nas. Vabimo vas, da preverite ponudbo, ki je dostopna in izvirna za vse, ki se želite razvajati in jim v obraz nasmejati nasmeh.

04. Darilna kartica

"Darilna kartica”Je primeren za trenutek neodločnosti za tiste, ki ne vedo kaj kupiti in je hkrati odlično darilo. Bon je na blagajni unovčljiv za vse predmete, tako da lahko prejemnik tega bona izbere darilo po svojem okusu in za izdelke, ki jih samo išče, kupuje ali potrebuje. Darilni bon je izviren, saj se prejemnik lahko sam odloči za nakup. Bon lahko prejmete po e-pošti, lahko ga tudi sprintate ali pošljete prejemniku skupaj z dopisnico, ki je bolj osebna.

05. Dodatne razglednice

"Dodatne razglednice”So elegantni, izvirni in ustvarjajo bolj oseben pristop za vsako priložnost. Med našimi predlogi lahko izberete govor, pesem, voščilnico ali pa jo sestavite sami. E-čestitke lahko pošljete neposredno na e-pošto slavnih ali pa označite naslov prejemnika, mi pa jih pošljemo v fizični obliki, ki je bolj osebna. Priporočamo, da ob čestitke vključite tudi darilno kartico.

06. Promocijska darila

"Promocijska darila"So izbrani predmeti, namenjeni promociji podjetij z vtisnjenim logotipom na izdelkih. S stilskim, barvitim in izvirnim darilom se podjetje predstavi in ​​naredi edinstven vtis. Dodatna in luksuzna poslovna darila so primerna za vse tiste, ki želite narediti vtis, biti drugačni, izvirni in zagotovo vas prejemnik ne bo pozabil na družbo. Promocijska darila so pomembna za razvoj in napredek podjetja. Povišajte se z našimi promo darili in postanite posebni in številka ena.